Nieuws

'NEC-delegatie aanwezig bij oefenduel PSV, Nijmegenaren informeerden naar Ledezma'

'NEC-delegatie aanwezig bij oefenduel PSV, Nijmegenaren informeerden naar Ledezma'

17-12-2022 22:54 Laatste update: 23:05

NEC heeft bij PSV geïnformeerd naar de diensten van Richard Ledezma. De Nijmegenaren lijken vooralsnog niet door te pakken voor de Amerikaanse middenvelder, meldt het Eindhovens Dagblad.

PSV speelde zaterdagmiddag een oefenwedstrijd tegen Sassuolo en een afvaardiging van NEC was toeschouwer. De Nijmeegse club heeft in het verleden al geïnformeerd naar huur van Richard Ledezma, maar er lijkt niet te worden doorgepakt. Tijdens het oefenduel van zaterdag werd er ook gekeken naar de aanvallers van PSV.

De 22-jarige Ledezma is een vaste selectiespeler bij PSV, waar hij tot dusver 22 keer in actie kwam. In die wedstrijden kwam de Amerikaanse middenvelder tot één assist en één goal. Ook kwam Ledezma dit seizoen nog vijf keer uit voor de beloftenploeg van de Eindhovenaren, die actief zijn in de Keuken Kampioen Divisie. Het is niet bekend of PSV mee wilt werken aan een (tijdelijk) vertrek van de Amerikaan.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!