Nieuws

Ronaldo voelt zich verraden en haalt hard uit: 'Ik heb geen respect voor Ten Hag'

Ronaldo voelt zich verraden en haalt hard uit: 'Ik heb geen respect voor Ten Hag'

13-11-2022 23:22 Laatste update: 23:34
10

Cristiano Ronaldo heeft het zwijgen doorbroken en keihard uitgehaald naar onder andere Erik ten Hag. De Portugees voelt zich verraden door Manchester United.

In een interview met journalist Piers Morgan vertelt Ronaldo wat hem al maanden dwars zit. Ook Ten Hag krijgt een veeg uit de pan. "Ik heb geen respect voor hem omdat hij geen respect heeft voor mij. Als je geen respect hebt voor mij, dan zal ik ook nooit respect hebben voor jou", vertelt de Portugees.

Ronaldo heeft het gevoel dat United van hem af wilt en dat kan hem niet bekoren. "Ik voelde me verraden. Niet alleen door de manager, maar ook door anderen binnen de club. Ik had het gevoel dat sommige mensen me niet wilden. Niet alleen nu, maar ook vorig jaar niet. Sinds het vertrek van Sir Alex Ferguson is er geen progressie bij de club. Na het ontslag van Ole Gunnar Solskjaer werd sportief directeur Ralf Rangnick binnengehaald. Dat begreep niemand.  Als je geen trainer bent, hoe word je dan de baas van Manchester United? Ik had zelfs nog nooit van hem gehoord. De club heeft jaren stilgestaan."

"Ik denk dat de fans de waarheid moeten weten", vervolgt Ronaldo. "Ik wil het beste voor de club en dat is waarom ik naar Manchester United ben gekomen. Er zijn een aantal dingen waardoor we niet het hoogste niveau bereiken, zoals Manchester City, Liverpool en nu zelfs Arsenal. Als ze het anders willen doen, moeten er veel dingen veranderen."