Nieuws

Van de Beek weer volledig fit bij Man United: 'Dan komen die kansen vanzelf wel'

Van de Beek weer volledig fit bij Man United: 'Dan komen die kansen vanzelf wel'

03-11-2022 13:09
1

Donny van de Beek is na een aantal weken blessureleed weer helemaal fit. De middenvelder hoopt zo snel mogelijk weer van waarde te zijn voor Manchester United.

Van de Beek kwam dit seizoen pas vier keer in actie. In totaal maakte de middenvelder pas dertig minuten onder Erik ten Hag bij Manchester United. Na een lange periode waarin Van de Beek niet fit was, is hij nu weer fit. "Ik ben blij om terug te zijn en moet nu voor een langere periode fit blijven. Zo kan ik Manchester United helpen", aldus de Oranje-international, die niet in de voorselectie van Louis van Gaal is opgenomen voor het WK in Qatar.  

"Ik voel me geweldig", vervolgt van de Beek. "Ik voel me goed en wat ik probeer te zeggen is dat ik door moet blijven gaan, dan komen de kansen vanzelf. Die kansen moet ik dan pakken." Komende zondag krijgt de middenvelder mogelijk de kans bij Manchester United om zich vanaf de aftrap te laten zien. Aanvallende middenvelder Bruno Fernandes is na zijn vijfde gele kaart namelijk geschorst voor het uitduel met Aston Villa.