Nieuws

Steijn ijlde na hersenschudding: 'What the f*ck doe ik in een Twente-shirt?'

Steijn ijlde na hersenschudding: 'What the f*ck doe ik in een Twente-shirt?'

31-10-2022 07:58 Laatste update: 07:59

Sem Steijn mocht zondag voor het eerst sinds augustus weer in de basis staan van FC Twente. De twintigjarige middenvelder liep in de derde speelronde een zware hersenschudding op in het duel met FC Volendam en blikt nu terug op die vreemde periode. 

Steijn speelde 28 augustus op bezoek bij FC Volendam en kwam hard in botsing met een tegenstander. De middenvelder liep een zware hersenschudding op en heeft urenlang geijld. "Ik ben compleet van de wereld geweest, wist niet waar ik was en heb daarna in de kleedkamer en het ziekenhuis alleen maar rare dingen geroepen", stelt de voetballer tegenover Tubantia. "Een uur na de wedstrijd schijn ik te hebben gezegd: what the f*ck doe ik in een Twente-shirt?"

De middenvelder was zondag twee keer trefzeker tegen RKC en werd na ruim een uur spelen gewisseld. Het thuispubliek was het niet eens met het besluit van trainer Ron Jans. "Ik vond het wel gaaf om te horen dat het publiek niet blij was met m’n wissel. We hadden het moeilijk op dat moment. Daarom kwam er een verdedigende middenvelder in en dat is een keuze van de trainer. En het pakte goed uit, want er werd nog een keer gescoord", besluit Steijn.