Nieuws

'Clown' Antony bekritiseerd door United-legende: 'Is dát zijn handelsmerk?'

'Clown' Antony bekritiseerd door United-legende: 'Is dát zijn handelsmerk?'

28-10-2022 08:31
3

Antony vermaakte donderdagavond het publiek op Old Trafford met zijn handelsmerk-truc, maar Paul Scholes is allerminst onder de indruk. Volgens de legende van Manchester United zette de Braziliaan zichzelf vooral voor schut. 

Antony mocht starten in het duel met Sheriff Tiraspol en ontving de bal op een gegeven moment aan de rechterkant. De Braziliaan controleerde de bal en deed zijn dubbele draai, wat voor gejuich zorgde op Old Trafford. Scholes juichde minder. "Ik weet niet eens of dat een truc is... zouden wij dat nog kunnen?", vroeg Scholes zich hardop af tegenover Owen Hargreaves op BT Sport. "Dat is zijn handelsmerk? Hij heeft een betere nodig. Hij moet een vermakelijkere manier zien te vinden."

De Braziliaan werd in de rust gewisseld voor Marcus Rashford. Het werd Antony niet in dank afgenomen dat hij met een stand van 0-0 aan het showboaten was. "Ik denk niet dat Engeland hier op zit te wachten", stelt Scholes. "Wil Brazilië dit überhaupt? En bij Ajax? Vonden ze dit in Nederland leuk? Ik hou van trucs, maar dit is niet een truc wat mij betreft. Hij is gewoon een clown, toch?"