Nieuws

'Yilmaz neemt na ontslag van Ultee de leiding in handen bij Fortuna Sittard'

'Yilmaz neemt na ontslag van Ultee de leiding in handen bij Fortuna Sittard'

23-08-2022 19:18 Laatste update: 19:20

Burak Yilmaz heeft na het ontslag van Sjors Ultee de leiding in handen genomen bij Fortuna Sittard. De Turkse spits heeft een stap naar voren gedaan en corrigeerde openlijk de overgebleven stafleden, meldt Voetbal International.

Ultee werd na drie speelrondes al weggestuurd bij Fortuna, nadat er werd verloren van Ajax, FC Twente en SC Cambuur. Assistent Rob Alflen moest ook weg en dus stonden Jeroen Schepens en Dominik Vergoossen dinsdagmiddag voor de groep. Het tweetal werd op de training tegengesproken door Yilmaz, die volgens VI de touwtjes in handen neemt.

Yilmaz kwam deze zomer verassend genoeg naar Fortuna, omdat hij goed bevriend is met de eigenaar. De 37-jarige spits tekende voor vijf jaar, waarvan twee als speler. De verwachting is nu dat Fortuna een Turkse trainer zal aanstellen uit het netwerk van Yilmaz, die zelf nog niet over de papieren beschikt die nodig zijn voor het hoofdtrainerschap.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!