Transfernieuws

Onana maakt zich niet geliefd binnen Ajax: 'Alles voor eigen gewin'

Onana maakt zich niet geliefd binnen Ajax: 'Alles voor eigen gewin'

05-10-2021 10:23 Laatste update: 13:34

Andre Onana zorgt voor irritaties bij zijn Ajax-medespelers. In Amsterdam is men ervan overtuigd dat de goalie al een contract heeft getekend bij een andere club, meldt Voetbal International.

Onlangs stelde de Kameroense keeper tegenover De Telegraaf dat hij een contractverlenging bij Ajax niet uitsloot. Dat staat haaks op de overige berichtgeving. Dinsdagochtend kwam naar buiten dat Onana al een aantal maanden een akkoord heeft met Internazionale. Deze opeenstapeling van berichtgeving leidt binnen de Amsterdamse club tot irritaties, schrijft VI.

"Hij heeft allang ergens een voorcontract getekend", is volgens VI een veelgehoorde zin binnen Ajax. De verdenkingen gaan dat het interview van Onana met De Telegraaf enkel 'een charmeoffensief voor eigen gewin' is geweest.

Ajax ligt al enkele maanden overhoop met Onana. De geschorste doelman kon in maart een verbeterd contract tekenen in Amsterdam, maar wees dit af. Ondanks meerdere verkooppogingen die volgden, staat de doelman nog altijd onder contract in Amsterdam. Internazionale lijkt hier verandering in te gaan brengen.