Nieuws

Ronaldo verlaat Old Trafford vroegtijdig na te zijn gewisseld in de rust

Ronaldo verlaat Old Trafford vroegtijdig na te zijn gewisseld in de rust

31-07-2022 23:50
2

De rentree van Cristiano Ronaldo heeft de nodige tongen losgemaakt. De Portugese nummer zeven werd na één helft van het veld gehaald tijdens de oefenwedstrijd tegen Rayo Vallecano, en dat viel niet lekker. Ronaldo zou al voor het eind van de wedstrijd in de auto zijn gestapt om naar huis te gaan.

Dat Ronaldo graag zou willen vertrekken bij Manchester United, is bekend. De doelpuntenmachine was tijdens de eerste weken van de voorbereiding afwezig wegens ‘privéomstandigheden’, maar was zondag weer inzetbaar. Na de rust werd hij naar de kant gehaald, waarna hij snel huiswaarts ging. The Guardian weet dat Ronaldo nog voor het eind van de wedstrijd is gefotografeerd.

Of hij eerder mocht vertrekken van manager Erik ten Hag, is onduidelijk. De club is gevraagd naar de situatie, maar was hier niet duidelijk in. Dat Ronaldo in actie zou komen tegen Rayo, verklapte hij zelf al eerder deze week. Op Instagram reageerde hij op een fan met de tekst ‘On Sunday, the king plays’.

Ten Hag zei voorafgaand aan de wedstrijd al dat de Portugees qua fitheid  ‘'absoluut nog niet op het niveau van de rest van de selectie zit'. Dat is geen goed teken, aangezien de Premier League alweer op het punt van beginnen staat. Brighton & Hove Albion komt langs op Old Trafford.