Nieuws

'Vertrek van Max uitgesloten ondanks interesse uit Engeland en Duitsland'

'Vertrek van Max uitgesloten ondanks interesse uit Engeland en Duitsland'

28-07-2022 15:48

Philipp Max staat in belangstelling van meerdere buitenlandse clubs. Ondanks de interesse in de verdediger is PSV momenteel niet bereid om mee te werken aan een vertrek van de Duitser. Alleen bij uitzonderlijke bedragen gaat de club uit Eindhoven overstag.

Union Berlin en Leeds United worden genoemd als geïnteresseerde clubs. Zaakwaarnemer Volker Struth was al actief bezig op de transfermarkt om de opties van de back te bekijken maar PSV ziet in Max op dit moment een basisspeler, mede door de blessure van Mauro Júnior, meldt het Eindhovens Dagblad. Hoewel de interesse van Leeds United nieuws is was Union al concreter voor de 28-jarige verdediger. Echter kon de club uit de Duitse hoofdstad niet overtuigen met een te laag bod.

PSV bereidt zich op dit moment voor op de wedstrijd tegen Ajax om de Johan Cruijff Schaal en het tweeluik tegen AS Monaco. Daarom willen de Eindhovenaren op volle sterkte zijn en geen basiskrachten missen. Max begon sterk aan zijn avontuur in Eindhoven, maar de Duitse back raakte vorig seizoen uit vorm en verloor zijn basisplaats. Dit seizoen is er de hoop dat hij zich herpakt en een klik kan vinden met aankoop Luuk de Jong.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!