Nieuws

1908: Terugkeer Boëtius bij Feyenoord lijkt steeds onwaarschijnlijker

1908: Terugkeer Boëtius bij Feyenoord lijkt steeds onwaarschijnlijker

26-07-2022 15:07

Jean-Paul Boëtius gaat hoogstwaarschijnlijk niet de overstap maken naar Feyenoord, meldt 1908.nl. Het Rotterdamse jeugdproduct maakte minuten in de oefenwedstrijden tegen Union Sint-Gillis en Olympique Lyon, maar heeft momenteel geen prioriteit.

1908.nl schrijft dat de  namen van Quinten Timber (21) en Adil Aouchiche (20) in Rotterdam circuleren. Aangezien Boëtius inmiddels 28 jaar oud is, heeft Feyenoord meer interesse in spelers die in de toekomst een hogere restwaarde kunnen vertegenwoordigen. Aangezien de voormalig Feyenoorder graag nog een aantal jaar zal willen voetballen, gaat hij naar alle waarschijnlijkheid geen genoegen nemen met een plek op de bank. 

Trainer Arne Slot liet afgelopen zondag al weten dat hij Boëtius op dit moment meer als middenvelder beschouwt dan als aanvaller. "We zien hem niet als vervanger voor bijvoorbeeld Luis Sinisterra. De goals zullen van anderen moeten komen", zei hij tegenover ESPN. Slot ziet voor Boëtius eerder een plek weggelegd kort achter de aanval. "Maar juist voor de posities waarvoor hij in beeld komt zijn we goed voorzien. Met Orkun Kökcü, Fredrik Aursnes en Mats Wieffer."