Nieuws

Ten Hag duidelijk: 'Ronaldo is niet te koop en ik kijk uit naar samenwerking'

Ten Hag duidelijk: 'Ronaldo is niet te koop en ik kijk uit naar samenwerking'

11-07-2022 11:46 Laatste update: 11:55
1

Erik ten Hag heeft maandag in een bomvolle persruimte van het Rajamangala Stadium in Thailand een persconferentie gegeven in aanloop naar het oefenduel met Liverpool. De manager is niet bekend met de vermeende vertrekwens van Cristiano Ronaldo en geeft aan dat de superster 'niet te koop' is. 

Al langer gonst het van de geruchten over een eventueel vertrek van Ronaldo. De Portugese superster zou willen vertrekken bij United, aangezien zij volgend jaar niet actief zijn in de Champions League. De doelpuntenmachine is wegens persoonlijke omstandigheden niet meegereisd naar Azië. "Hij is dus niet bij ons. Dat heeft te maken met persoonlijke kwesties", zegt Ten Hag op de persconferentie. "We hebben een plan mét Ronaldo voor dit seizoen en dat is het. Ik kijk ernaar uit om met hem te werken."

Ronaldo zou in de nadrukkelijk belangstelling staan van onder meer Chelsea en FC Barcelona. Ten Hag weet niets van een eventuele vertrekwens. "Hij heeft me dit niet verteld. Ik heb het gelezen, maar Cristiano Ronaldo is niet te koop. Hij behoort tot mijn plannen en we willen samen succesvol zijn."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!