Nieuws

'Gesprekken tussen Feyenoord en Geertruida kunnen zijn om vraagprijs te verhogen'

'Gesprekken tussen Feyenoord en Geertruida kunnen zijn om vraagprijs te verhogen'

20 april - 10:52

Lutsharel Geertruida staat mogelijk voor een vertrek bij Feyenoord na dit seizoen, volgens de laatste discussies in de podcast Kick-off van De Telegraaf. Er lopen gesprekken tussen Feyenoord en de verdediger over een mogelijke contractverlenging, die de verkoopprijs zou kunnen opdrijven. VoetbalNieuws neemt de uitspraken  met je door.

"Geertruida is echt op weg naar de uitgang, als je de berichten moet geloven", opent presentator Pim Sedee de discussie. Valentijn Driessen, ook aanwezig in de podcast, licht toe dat de gesprekken ook kunnen duiden op een poging tot contractverlenging. "Dat kan ook een gesprek zijn om te verlengen om toch voor een betere prijs te kunnen verkopen", geeft hij aan.

De gesprekken tussen Feyenoord en Geertruida hebben een achtergrond van speculaties over hoge financiële eisen, die volgens de zaakwaarnemer van Geertruida niet ter sprake zijn gekomen. "Het bedrag werd ontkend en die hoge tekengeldsom werd ontkend", bevestigt Driessen. Hij voegt toe: "Maar je gaat natuurlijk niet voor niks met elkaar om de tafel zitten. Dus dan is er ook een opening om eventueel wel te blijven."

Journalist Mike Verweij meent dat Geertruida klaar is voor een nieuwe uitdaging. "Ik vind dat hij daar wel aan toe is. Hij scoort ook opvallend veel voor een verdediger. Ik vind dat hij alles heeft om dat te kunnen", benadrukt Verweij. De toekomst van Geertruida bij Feyenoord blijft in het ongewisse, met opties die variëren van een contractverlenging tot een mogelijke transfer.