Transfernieuws

PSV opgelet: voormalig doelman ziet terugkeer naar Eindhoven wel zitten

PSV opgelet: voormalig doelman ziet terugkeer naar Eindhoven wel zitten

7 april - 11:13

Jeroen zoet heeft zich uitgelaten over zijn toekomst. De voormalig PSV'er loopt komende zomer uit zijn contract en VoetbalNieuws zet zijn uitspraken op een rij.

Zoet keepte tussen 2008 en 2020 maar liefst 260 wedstrijden voor de Eindhovenaren. De doelman was jarenlang een zekerheid onder de lat bij PSV en vertrok na meerdere kampioenschappen naar het Italiaanse Spezia.

Dit vertelt Zoet over zijn toekomst

Het contract van Zoet loopt komende zomer af en de Nederlander weet nog niet zeker waar zijn toekomst ligt. Een terugkeer naar Eindhoven ziet Zoet zeker zitten. "Ik ga straks alles op een rijtje zetten wat er komt", vertelt de doelman tegen ESPN. "Ik zeg zeker geen nee tegen PSV en ik zeg zeker geen nee tegen andere clubs. Maar er ligt ook een aanbieding van Spezia en die heb ik ook in overweging."

Aangezien Joël Drommel komende zomer lijkt te vertrekken en Boy Waterman de derde doelman is, lijkt een open sollicitatie van Zoet wellicht wel een oplossing voor PSV. De naam van Etienne Vaessen zingt ook al enige tijd rond in Eindhoven.