Breaking news

'Malen staat voor transfer: Engelse top zit achter de Nederlander aan'

'Malen staat voor transfer: Engelse top zit achter de Nederlander aan'

17 maart - 13:02

Donyell Malen kan aanstaande zomer de overstap maken naar de Engelse top. Volgens BILD hebben Liverpool, Manchester United en Arsenal interesse in de aanvaller van Borussia Dortmund.

Volgens het Duitse BILD zijn er meerdere Engelse topclubs die interesse hebben in Malen. Zowel Liverpool als Arsenal zouden de 25-jarige Nederlander graag aan de selectie toevoegen. Ook Manchester United zou de aanvaller graag willen inlijven. Hierbij zou de club van Erik ten Hag denken aan een deal waarbij Jadon Sancho de omgekeerde weg bewandelt. 

Malen heeft in Dortmund nog een contract tot de zomer van 2026. De Nederlander vertegenwoordigt momenteel een marktwaarde van 35 miljoen euro, waardoor geïnteresseerde clubs flink zullen moeten investeren om de aanvaller in te lijven. Malen presteert dit seizoen uitstekend bij Borussia Dortmund. Tot dusver speelde hij 32 duels in alle competities, waarin hij dertien keer trefzeker was en vier keer als aangever fungeerde. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!