Opstellingen

Vermoedelijke opstelling PSV: terugkeer sterkhouder komt als geroepen voor Bosz

Vermoedelijke opstelling PSV: terugkeer sterkhouder komt als geroepen voor Bosz

13 maart - 10:28 Laatste update: 10:23

Mits Joey Veerman de training afsluitende training goed heeft doorstaan, keert hij terug in de wedstrijdselectie van PSV. De Eindhovenaren kunnen hun spelmaker meer dan goed gebruiken in de return van de achtste finales van de Champions League. Om 21.00 uur wacht het treffen met Borussia Dortmund. VoetbalNieuws.nl neemt de vermoedelijke opstelling met je door.

Vermoedelijke opstelling PSV tegen Borussia Dortmund

PSV maakte dinsdag bekend dat Veerman fit genoeg is om aan te sluiten bij de selectie. Of hij ook gaat starten, moet nog blijken. Volgens trainer Peter Bosz hangt dat allemaal af van de laatste training die dinsdagavond werd afgewerkt. Veerman toonde zich tot dusver als één van de belangrijkste spelers van PSV, met zijn vermogen om vanuit het niets iets te creëren.

Daarentegen kan Bosz niet beschikken over Ismael Saibari. De Marokkaans international is in Eindhoven achtergebleven wegens een blessure die hem al twee weken aan de kant houdt. Afgelopen vrijdag stonden Guus Til en Mauro Júnior daarom op het middenveld tegen Go Ahead Eagles.

Tegen Dortmund zou Jerdy Schouten bij de terugkeer van Veerman weer centraal in de verdediging plaats kunnen nemen. Dat was drie weken geleden ook het geval in de thuiswedstrijd, die in een 1-1 gelijkspel eindigde. De defensie wordt verder ingevuld door Jordan Teze, Olivier Boscagli en Sergiño Dest. Walter Benítez is uiteraard de nummer één onder de lat. Malik Tillman en Til zijn waarschijnlijk de aanvallende middenvelders. De voorhoede bestaat bijna het gehele seizoen al uit het trio van Johan Bakayoko, Luuk de Jong en Hirving Lozano.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Schouten, Boscagli, Dest; Veerman, Til, Tillman; Bakayoko, De Jong, Lozano.

Borussia Dortmund – PSV begint woensdagavond om 21.00 uur in het Signal Iduna Park. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen bij VoetbalNieuws.nl. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!