Nieuws

Dit is hoe oud Paul Pogba zal zijn wanneer hij weer mag voetballen

Dit is hoe oud Paul Pogba zal zijn wanneer hij weer mag voetballen

29 februari - 19:00

Paul Pogba kreeg 29 februari te horen dat hij vier jaar lang wordt geschorst vanwege het gebruik van doping. Hoe oud zal de Franse middenvelder zijn wanneer hij weer mag voetballen als zijn beroep wordt afgewezen? VoetbalNieuws.nl vertelt het je. 

Hoe oud is Pogba wanneer hij weer mag voetballen?

Pogba werd in september 2023 al tijdelijk geschorst vanwege het mogelijk gebruiken van doping. De Fransman heeft sindsdien zijn zaak voor de commissie afgewacht en eind februari 2024 werd bekend dat Pogba vier jaar wordt geschorst. De voetballer mag pas in 2028 weer gaan voetballen. Inmiddels is Pogba al bijna 31 jaar oud.

Wanneer Pogba zijn schorsing afloopt, zal de middenvelder 34 jaar oud zijn. De voetballer heeft in een reactie al gesteld in beroep te gaan tegen de straf en ontkent het dopinggebruik in alle aarden. Het is onduidelijk of de voetballer op 34-jarige leeftijd nog terug zal keren in de voetballerij. Pogba was jarenlang een toptalent bij Juventus en maakte voor ruim honderd miljoen euro de overstap naar Manchester United. De periode van Pogba in Engeland was echter teleurstellend en uiteindelijk keerde de speler terug naar Italië.