Nieuws

Volgende domper voor Mazraoui: Bayern-verdediger komende tijd uitgeschakeld

Volgende domper voor Mazraoui: Bayern-verdediger komende tijd uitgeschakeld

19 februari - 19:14 Laatste update: 19:29

Een volgende dreun voor Noussair Mazraoui. De verdediger staat de komende tijd met een blessure buitenspel, zo brengt zijn club Bayern München maandagavond naar buiten. Mazraoui viel zondag tijdens het bezoek aan VfL Bochum (3-2) uit en komt de komende periode niet in actie. 

Het is voor Mazraoui de vijfde keer dat hij dit seizoen door een blessure wedstrijden van Bayern München moet missen. In oktober stond de Marokkaan door een spierprobleem twee wedstrijden buitenspel en moest hij later die maand nog een andere wedstrijd door ziekte missen. Halverwege december sloeg het noodlot wederom toe, toen een gescheurde spier hem tien wedstrijden aan de kant hield. Eind januari kreeg Mazraoui een terugval en moest hij nog een wedstrijd missen. De teller van Mazraoui staat dit seizoen op 21 optredens voor de Duitse grootmacht.

Hoe lang Mazraoui buitenspel staat, is niet bekend. Voor Bayern wacht deze maand nog een treffen met RB Leipzig en de return tegen Lazio in de achtste finales van de Champions League. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!