Transfernieuws

Hengelman neemt op unieke wijze afscheid: 'Fantasie misschien wel beter dan hèt'

Hengelman neemt op unieke wijze afscheid: 'Fantasie misschien wel beter dan hèt'

30-06-2022 22:41

Nick Hengelman vertrekt na een half jaar weer bij Go Ahead Eagles. De doelman werd gehaald als stand-in van Warner Hahn, maar was altijd tweede keus in Deventer. De doelman neemt op poëtische manier afscheid op de clubsite. 

Hengelman werd al drie keer eerder benaderd door Go Ahead, maar telkens kwam er niks van een overstap. Tot afgelopen winter. "Go Ahead Eagles en ik zijn eigenlijk een soort tortelduifjes die al jaren met elkaar aan het flirten zijn, zonder uiteindelijk tot een contract te komen, haha. Drie keer hebben ze mij benaderd, drie keer is het andersom geweest. Zevenmaal is scheepsrecht, zullen we maar zeggen", zegt Hengelman op de clubsite

Uiteindelijk moest Hengelman altijd Andries Noppert voor zich duiden en neemt de doelman afscheid van de club. 'Na jaren van flirten gaven we elkaar eindelijk die kus. Bij die kus zou het blijven en deelden we nooit het bed. Vandaag nemen we afscheid van elkaar. En is de fantasie misschien wel beter dan hèt. Go Ahead Eagles, het was een mooie korte tijd. Het ga je goed', zegt Hengelman poëtisch op zijn Instagram-kanaal. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door nickhengelman (@nickhengelman)