Nieuws

Wanneer kan Feyenoord weer over Jahanbaksh beschikken na uitschakeling van Iran?

Wanneer kan Feyenoord weer over Jahanbaksh beschikken na uitschakeling van Iran?

7 februari - 18:38 Laatste update: 19:28

Iran werd woensdag uitgeschakeld in de halve finale van de Azië Cup. Hierdoor kan Feyenoord binnenkort weer beschikken over Alireza Jahanbaksh. Wanneer kan hij weer in actie komen voor de Rotterdammers? VoetbalNieuws.nl vertelt het je.

Jahanbaksh trad met zijn land Iran aan tegen Qatar in de halve finale van de Azië Cup. In een spannend duel waarin Jahanbakhsh zelf ook tot scoren kwam, waren de Qatarezen uiteindelijk met 3-2 te sterk en plaatsten zij zich voor de finale. In de vorige ronde wist Iran af te rekenen met Japan, waarmee de aanvaller zijn teamgenoot Ayase Ueda uit wist te schakelen.

Wanneer kan Feyenoord weer over Jahanbaksh beschikken?

Door de uitschakeling kan Arne Slot snel weer over Jahanbaksh beschikken. Komend weekend speelt Feyenoord tegen Sparta, maar mogelijk komt dat duel te snel voor de aanvaller die uit Qatar moet komen. De Iraniër was de afgelopen weken niet van de partij en zal in aanloop na Sparta een korte trainingsperiode hebben. Mocht de speler er tegen Sparta niet bij zijn, dan is het mogelijk dat hij 15 februari weer bij de selectie van Feyenoord zal zitten. De Rotterdammers nemen het dan in De Kuip op tegen AS Roma voor het eerste duel van het tweeluik in de Europa League.

Woensdag neemt Feyenoord het voor de KNVB beker op tegen AZ. In De Kuip wordt om 21.00 uur afgetrapt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!