Breaking news

'Geen schot in PSV-situatie rond Vertessen: agent en speler blijven in Berlijn'

'Geen schot in PSV-situatie rond Vertessen: agent en speler blijven in Berlijn'

30 januari - 15:38 Laatste update: 15:49

Er is bog altijd geen schot in de situatie rond PSV en Yorbe Vertessen, zo weet Voetbal International dinsdagmiddag te melden. De aanvaller leek een transfer naar Union Berlin eindelijk te pakken te hebben, maar ziet een vertrek uit Eindhoven door een blessure van Noa Lang mogelijk geannuleerd worden. Zelf wil kamp-Vertessen dolgraag in Berlijn blijven.

Eerder deze week bleek dat PSV de transfer van Vertessen tegen wil houden, nu Lang wederom een blessure heeft opgelopen. De Belg was al afgereist naar Berlijn om zijn langvewachte transfer naar Union Berlin af te ronde. Hieronder is een opmerkelijke situatie ontstaan. Vanuit het Eindhovens Dagblad klinkt het nu zelfs dat de aanvaller volgens zijn zaakwaarnemer de afgelopen dagen niet meer gebeld is door zijn club, 'terwijl hij vandaag toch op training had moeten zijn'.

Tegenover VI gaat het management van Vertessen dieper op de situatie in. "Wij zijn in Berlijn en we blijven in Berlijn", geeft Wouter Janssens, zaakwaarnemer van de aanvaller, aan. De vertegenwoordiger geeft aan dat er aan de hele situatie niets veranderd is. "Wij gaan ervan uit dat PSV zich aan de toezegging houdt en Yorbe naar Union kan gaan."