Breaking news

Twente bevestigt mogelijke komst Boadu: Bruggink zit inderdaad in het vliegtuig

Twente bevestigt mogelijke komst Boadu: "Bruggink zit inderdaad in het vliegtuig"

28 januari - 16:55 Laatste update: 17:04

FC Twente is inderdaad bezig met de komst van Myron Boadu, bevestigt trainer Joseph Oosting. Technisch directeur Arnold Bruggink zit al in het vliegtuig om met de Nederlander in gesprek te gaan. 

Oosting bespreekt de mogelijke komst van Boadu met ESPN na het gelijkspel met Feyenoord. Hans Kraay Jr. vraagt door over de spits en Oosting geeft daar antwoord op. "Van wie heb je dat? Ja, het klopt: Arnold zit in het vliegtuig. Ik denk dat hij op weg is naar Boadu. Ik ben niet iemand die schimmig doet, of wat dan ook. We moeten er een spits bij hebben en hebben een lijstje. Arnold is daar druk mee bezig. Ik wil me daar ook een beetje ver van houden. Maar ik weet er wel van."

De trainer van FC Twente is niet van de trucjes en zegt goudeerlijk te zijn. "Ik ben daar niet van, Arnold is daar naar toe. Ricky (Van Wolfswinkel, red.) is ook een goede spits: hij is ervaren en heel belangrijk voor ons. Boadu kan inderdaad ook van de zijkant komen, dat is ook nog een mogelijkheid. Dat is allemaal als. Straks komt er iemand anders en zeggen ze: die Oosting is ook een lekkere", besluit Oosting. 

Boadu vertrok in 2021 samen met Calvin Stengs bij AZ en de spits meldde zich in AS Monaco. Dit seizoen komt de Nederlander niet voor in de plannen van trainer Adi Hütter. Na negen wedstrijden vol invalbeurten staat de teller op één goal.