Nieuws

Van der Sar en Van Persie voor even terug bij Manchester United: 'Puur toeval?'

Van der Sar en Van Persie voor even terug bij Manchester United: 'Puur toeval?'

27-12-2023 12:30 Laatste update: 12:30

Manchester United beleefde dinsdagavond een heerlijke Boxing Day. De ploeg van Erik ten Hag won met 3-2 van Aston Villa en dat onder het toeziend oog van twee Nederlandse clublegenden. Robin van Persie en Edwin van der Sar waren aanwezig. Dat is voor de Engelse media voer voor de nodige speculatie.

Van Persie en Van der Sar werden door Manchester United uitgenodigd om het duel met Aston Villa bij te wonen. Voor Van der Sar was dit zijn eerste keer op Old Trafford sinds de hersenbloeding die hij afgelopen zomer in Kroatië kreeg, een bijzonder moment dus.

The Sun grijpt de aanwezigheid van het tweetal aan voor de nodige speculatie. Zo zouden fans betwisten dat het ‘puur toeval’ is dat de twee hun gezicht hebben laten zien, net nadat Sir Jim Ratcliffe voor 25% van de aandelen in Manchester United is gestapt.

De kans dat Van Persie en Van der Sar met een dubbele agenda in Manchester zijn neergestreken lijken echter erg klein. Van Persie is momenteel trainer van de O19 van Feyenoord en het Youth League team en de fysieke gebeurtenissen rondom Van der Sar zijn nog altijd erg vers.