Breaking news

'Ajax samen met topclubs in de race voor jonge spelmaker van Hertha BSC'

'Ajax samen met topclubs in de race voor jonge spelmaker van Hertha BSC'

10-12-2023 21:29

Ajax heeft haar oog laten vallen op een zeventienjarige middenvelder van Hertha BSC. Volgens het Duitse ASB Zeitung houden de Amsterdammers de ontwikkeling van Bence Dárdai nauwlettend in de gaten.

Dardai, een aanvallende middenvelder met Hongaarse roots, staat te boek als een groot talent. ASB Zeitung meldt dat het daarom onwaarschijnlijk is dat Hertha, momenteel spelend in de 2. Bundesliga, hem binnenboord kan houden. Behalve Ajax zouden namelijk ook AC Milan, Juventus en Borussia Mönchengladbach hem op de korrel hebben.

De in Berlijn geboren spelmaker maakte dit seizoen pas zijn debuut voor Hertha en kwam tot dusver in acht duels in actie. De club uit de hoofdstad staat momenteel op de zevende plaats. Het jeugdinternational van Duitsland is inmiddels al een tijdje geblesseerd, maar blijft desondanks dus op de radar van meerdere Europese topclubs.

Dárdai is bovendien de zoon van de trainer van Hertha: Pál Dárdai. Het contract van het vermeende Ajax-target loopt in de zomer af. Wanneer dat niet wordt verlengd, is hij dus gratis op te halen.

Bekijk de nieuwste aflevering van TITELSTRIJD met Kevin Hofland, Willy van de Kerkhof, een terugblik op Feyenoord - PSV, de buitenkansjes op de transfermarkt voor Ajax én de top drie grootste talenten uit de Eredivisie!

(edited)