Nieuws

Celtic speelt bijzonder slechte generale voor Champions League-duel met Feyenoord

Celtic speelt bijzonder slechte generale voor Champions League-duel met Feyenoord

10-12-2023 15:15 Laatste update: 15:15

Celtic heeft een slechte generale voor het treffen met Feyenoord in de Champions Leauge afgewerkt. De Schotse koploper ging met 2-1 onderuit bij Kilmarnock.

Celtic en Feyenoord spelen woensdag tegen elkaar in de Champions League en daar zullen de Schotten toch met een kleine tik naartoe werken. De club uit Glasgow verloor van de Schotse middenmoter en ziet dat Rangers FC weer wat dichter naar ze toe kunnen kruipen in de race om de Schotse titel.

Het had niet veel gescheeld of ook Feyenoord had in de laatste wedstrijd voor Celtic een zeperd opgelopen. De Rotterdammers maakten het afgelopen donderdag tot aan de laatste minuut spannend tegen FC Volendam, maar wonnen wel ‘gewoon’ met 3-1.

Qua resultaat staat er voor beide ploegen komende woensdag wat minder op het spel. Celtic is hoe dan ook de nummer vier uit de groep en ook Feyenoord staat genesteld op plek drie. De Champions League-miljoenen moeten de drijfveer worden voor beide clubs. Een overwinning in het miljardenbal levert je namelijk 2,8 miljoen euro op.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!