Nieuws

Slecht nieuws voor Real Madrid: 'Franse diamant minimaal twee maanden aan de kant'

Slecht nieuws voor Real Madrid: 'Franse diamant minimaal twee maanden aan de kant'

17 november - 13:15

Eduardo Camavinga zal minimaal twee maanden aan de kant zitten met een blessure. Tijdens een training met het Franse nationale team raakte hij geblesseerd aan zijn knie. Camavinga was niet de eerste Real Madrid speler die geblesseerd uitviel.

Tijdens een training kwamen de middenvelder van Real Madrid en Ousmane Dembélé hard samen. Camavinga moest het veld verlaten en medische testen hebben uitgewezen dat hij een knieblessure heeft. 'De medische staf van Real Madrid kon na onderzoek concluderen dat Camavinga een buitenband van zijn knie heeft afgescheurd', schreef Los Blancos op de eigen clubwebsite. 

De Fransman zal minimaal twee maanden aan de kant staan. Hij is niet de eerste grote ster die maanden moet toekijken. Eerder verloor Carlo Ancelotti Éder Militão Courtois, Éder Militão en Aurélien Tchouaméni al aan langdurige blessures. 

Het was niet het enige slechte nieuws wat naar buiten kwam. Ook Vinicius Junior viel bij Brazilië uit met een blessure. Na 27 minuten werd hij van het veld gehaald en vervangen door João Pedro. De ernst van zijn blessure is nog niet duidelijk, al verwees de Braziliaan zelf na de wedstrijd naar een eerdere blessure. "Volgens mij is het hetzelfde als de vorige keer", tierde hij. 

Bekijk of beluister hier de nieuwe aflevering van TITELSTRIJD met onder andere oud-Feyenoorder Mohamed Taabouni over Quinten Timber en Arne Slot!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!