Nieuws

Mané schoof andere clubs aan de kant: 'Was meteen enthousiast over Bayern'

Mané schoof andere clubs aan de kant: 'Was meteen enthousiast over Bayern'

22-06-2022 07:20

De transfer van Sadio Mané van Liverpool naar Bayern München is bijna afgerond, maar zijn eerste interview heeft de aanvaller al gegeven. De Senegalees kijkt ernaar uit om in de Bundesliga te gaan spelen.

Bayern lijkt in Mané de opvolger van de mogelijk vertrekkende Robert Lewandowski te zien. Mané doet geen uitspraken over het eventuele gesprek van de Pool. "Ik ben geen speler die zich op dat soort dingen focust. Ik ben hier voor Bayern. En ik zal er alles aan doen om prijzen te winnen met mijn teamgenoten!", laat Mané optekenen door BILD.

Ondanks dat er ook andere clubs op het vinkentouw zaten, koos de aanvaller voor Bayern. "Toen mijn zaakwaarnemer me voor het eerst vertelde over de interesse van Bayern, was ik meteen enthousiast. Ik voelde het meeste vertrouwen in het plan van Bayern en zag mezelf daar meteen spelen. Voor mij was het de juiste club op het juiste moment."

"Bayern is een van de grootste clubs ter wereld en de ploeg vecht altijd voor iedere titel. Voor mij is het een heel goed idee en de juiste beslissing om hierheen te komen", stelt de Senegalees international.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!