Nieuws

'Kruys vertrekt naar VVV-Venlo, Fraser neemt gewenste assistent mee'

'Kruys vertrekt naar VVV-Venlo, Fraser neemt gewenste assistent mee'

13-06-2022 22:02

Rick Kruys wordt de nieuwe hoofdtrainer van VVV-Venlo, dat meldt De Telegraaf. De Limburgers willen op korte termijn de overstap officieel maken en de Utrechter presenteren.

Kruys nam in de loop van het seizoen het stokje over van de ontslagen René Hake. Hij zou het seizoen als interim-trainer afsluiten, waarna er gekeken zou worden naar de eventuele mogelijkheden. De Utrechter had in de Galgenwaard nog een doorlopend contract als assistent-trainer, maar na het proeven van het 'grote' werk wil hij zijn carrière vervolgen als hoofdtrainer. Volgens De Telegraaf gaat Kruys bij VVV-Venlo aan de slag, de ochtendkrant meldt niet wanneer de overstap officieel gemaakt zal worden.

Eerder werd al bekend dat Henk Fraser volgend seizoen voor de groep zal staan in Utrecht. De voormalig verdediger van Feyenoord stapte aan het eind van het seizoen op bij Sparta Rotterdam en liet weten toe te zijn aan een nieuw avontuur. Doordat Kruys afscheid gaat nemen van de Domstedelingen kan Fraser zijn gewenste assistent Aleksandar Rankovic meenemen naar FC Utrecht. Het tweetal werkte eerder al samen bij Vitesse en Sparta.