Transfernieuws

'Sparta verlengt met aanvoerder, Dalmau vertrekt na halfjaar uit Rotterdam'

'Sparta verlengt met aanvoerder, Dalmau vertrekt na halfjaar uit Rotterdam'

13-06-2022 21:35 Laatste update: 21:37

Adil Auassar blijft Sparta Rotterdam trouw. De aanvoerder van de Rotterdammers gaat volgens Voetbal International de optie in zijn aflopende contract lichten. Adrián Dalmau verlaat Het Kasteel na een halfjaar.

In navolging van het verlengde contract van Bart Vriends heeft Sparta besloten om ook Auassar langer aan de club te binden. De aanvoerder van de club uit Spangen stond de afgelopen vier seizoenen al onder contract op Het Kasteel en zal zijn vijfde jaar in gaan, zo meldt Voetbal International.

Sparta heeft besloten om de optie in het contract van Dalmau niet te lichten, waardoor hij de Rotterdammers na een halfjaar al zal verlaten. De Spaanse spits kwam slechts tot twaalf optredens in het shirt van Sparta. In deze wedstrijden tekende hij voor twee treffers.

Volgens VI hoopt de club uit Spangen Nick Olij juist naar Het Kasteel te halen. Hij werd verkozen tot de beste keeper van de Keuken Kampioen Divisie en wordt gezien als perfecte opvolger van Maduka Okoye, die een contract heeft getekend bij Watford. De gesprekken met de keeper van NAC Breda zijn nog altijd in volle gang.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!