Nieuws

'AC Milan gaat wéér shoppen bij Lille: 'Topprioriteit' en Botman op verlanglijst'

'AC Milan gaat wéér shoppen bij Lille: 'Topprioriteit' en Botman op verlanglijst'

07-06-2022 11:35
2

AC Milan is nog altijd druk bezig om Renato Sanches aan te trekken. Naast de Portugese middenvelder staat ploeggenoot Sven Botman bij OSC Lille eveneens hoog op het verlanglijstje van de landskampioen van Italië.

De belangstelling van de Rossoneri in het voormalig toptalent komt niet uit de lucht vallen. Al sinds januari staat Sanches op de Milanese radar. Transfergoeroe Fabrizio Romano weet dat hij als 'topprioriteit' geldt op het middenveld te versterken. Sterkhouder Franck Kessié verlaat AC Milan binnenkort op transfervrije basis, waardoor het aanttrekken van een opvolger logisch lijkt.

Daarbij ziet Stefano Piolo Botman ook nog altijd graag naar San Siro komen. In januari was de topclub al dichtbij een akkoord, maar toen wist het geen overeenstemming met OSC Lille te bereiken over de transfersom voor de Nederlander. Maandag gaf de mandekker in een interview met ESPN nog aan graag te vertrekken bij de Franse middenmoter. Gevraagd naar de eventuele Italiaanse interesse zweeg Botman en verraadde zijn glimlach een hoop. Het steenrijke Newcastle United is nog daarnaast ook nog altijd in de markt voor de jeugdinternational, weet Romano.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!