Transfernieuws

Utrecht weet van geen ophouden en contracteert opnieuw jeugdspeler van de top-drie

Utrecht weet van geen ophouden en contracteert opnieuw jeugdspeler van de top-drie

03-06-2022 13:44 Laatste update: 09-06-2022 14:11

FC Utrecht heeft zich versterkt met Gio-Renys Felicia. De jeugdspeler komt over van Feyenoord, en verbindt zich tot 2025 in de Galgenwaard. Felicia, die uit de voeten kan als buitenspeler, sluit aan bij de beloftenselectie van de Domstedelingen.

Felicia maakte vanaf 2013 onderdeel uit van de jeugdopleiding van Feyenoord. Na negen jaar op Varkenoord was het tijd alleen tijd voor iets anders. Het is niet het eerste talent dat door Utrecht wordt opgepikt bij één van de top drie clubs. Eerder werden Joëll Gill’ard, Gibson Yah en Calvin Raatsie van Ajax al vastgelegd.

“Ik heb de laatste jaren een goede ontwikkeling doorgemaakt bij Feyenoord. FC Utrecht is een hele mooie club met een rijke clubhistorie, ik ben nu klaar voor een nieuwe stap”, vertelt Felicia tijdens het interview na zijn contractondertekening. “Ik wil me heel erg graag laten zien in een competitie zoals de Keuken Kampioen Divisie. Ik hoop daarin belangrijk te kunnen zijn voor het team en op termijn ook de overstap naar het eerste elftal te kunnen maken.”