Ten Hag ziet Manchester United ongelukkige slotfase spelen: 'Echt alles zat tegen'

14-04-2023 07:16

Erik ten Hag zag dat zijn Manchester United donderdagavond een hoop pech had tegen Sevilla. The Mancunians beleefden een slotfase waarin alles tegen zat (2-2).

Aan het begin van de avond leek er voor Manchester United geen vuiltje aan de lucht. De Engelse grootmacht kwam door twee doelpunten van Marcel Sabitzer op een comfortabele voorsprong, maar zag die in de laatste tien minuten van het duel in rook opgaan. Twee eigen doelpunten, van Tyrell Malacia en Harry Maguire, waren daar de oorzaak van.

"We controleerden de wedstrijd en moeten gewoon die derde goal maken. Na een goede actie van Pelle (Facundo Pellistri, red.) kreeg Ty (Malacia, red.) een grote kans op de 3-0, maar in de laatste tien minuten zat echt alles tegen", begint Ten Hag op de persconferentie. "We moeten slimmer zijn bij die eerste tegengoal. Daarna raakte Martínez geblesseerd en toen kregen we de pech bij de tegendoelpunten."

"Het waren ongelukkige tegengoals, allebei werden ze van richting veranderd", gaat de Nederlander verder. "Maar wat kan je er tegen doen? Soms heb je slechte dagen en veel pech. Vanavond was duidelijk niet onze avond", besluit Ten Hag.