"Ten Hag is wat anders dan andere trainers, maar duidelijk in zijn beslissingen"

03-02-2023 06:48

Wesley Sneijder is onder de indruk van de werkzaamheden van Erik ten Hag bij Manchester United. De recordinternational prijst de duidelijkheid die de Nederlandse manager verschaft.

Het is alweer even geleden, maar afgelopen zomer begon Ten Hag moeizaam bij United. De benodigde inkomende transfers bleven lang uit voor de club en ook de resultaten vielen in het begin tegen, maar al snel heeft de Nederlander er een voetballend geheel van gemaakt.

"Hij startte zoals hij in Nederland startte", begint Sneijder in gesprek met de pers. "In het begin is het soms moeilijk te begrijpen, maar hij is heel duidelijk in zijn beslissingen. Dat heeft hij laten zien met de situatie rondom Cristiano Ronaldo en ook met andere voorvallen. Hij heeft een duidelijke visie en nu zie je dat United het goed doet."

"Je ziet het nu ook met Rashford, die is in de beste vorm van zijn wereld", gaat Sneijder verder, doelend op de tien goals die de Engelsman al maakte in de tweede seizoenshelft. "Ten Hag laat het team spelen zoals hij wil dat ze spelen. Hij is wat anders dan de andere trainers, maar doet het goed en ik hoop dat hij United terug naar de top brengt."

Zaterdag staat de wedstrijd tegen Crystal Palace op het programma. Het duel begint om 16.00.