Dit zegt Bosz in aanloop naar het duel met Dortmund over het meespelen van Veerman

12 maart - 17:56 Laatste update: 18:14

De training van dinsdagavond gaat uitwijzen of Joey Veerman kan meespelen tijdens het cruciale Champions League-duel tussen Borussia Dortmund en PSV. Dat heeft Peter Bosz zojuist op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd aangegeven.

Het gaat de laatste dagen veel over het meespelen van Veerman in Duitsland. De middenvelder was nog man van de wedstrijd tijdens het heenduel, maar liet de daaropvolgende duels in de Eredivisie aan zich voorbij gaan. Zelf hintte hij na een social media-post van PSV al op zijn rentree tegen Dortmund.

Op de afsluitende training wordt besloten of Veerman gaat spelen in Dortmund. Mocht het negatief uitpakken voor de Volendammer, dan maakt Bosz zich geen zorgen. "Ik snap dat erover gesproken wordt, maar laten we er niet te dramatisch over doen. Als hij toch niet kan spelen, stel ik een andere goede speler op. Dat is dit seizoen de kracht van PSV geweest. Ik heb veel goede spelers in mijn selectie", aldus de oefenmeester, geciteerd door het Eindhovens Dagblad.

Achter de naam van Veerman staat dus een groot vraagteken, maar achter die van Ismael Saibari niet. De Marokkaan kampt met een blessure en zit woensdag nog niet bij de wedstrijdselectie.