Nieuws

Streuer begrijpt Feyenoord-interesse: 'Als hij elke week speelt, maakt hij er 20'

Streuer begrijpt Feyenoord-interesse: 'Als hij elke week speelt, maakt hij er 20'

16-05-2022 09:44

Jan Streuer is te spreken over Ajax-aanvaller Danilo en begrijpt waarom Feyenoord geïnteresseerd is in de Braziliaan. De technisch directeur van FC Twente is bekend met de aanvaller, aangezien Danilo op huurbasis bij De Tukkers speelde. 

In Goedemorgen Eredivisie begint Hans Kraay junior over de spits en reageert Streuer positief. "Ik vind het een uitstekende speler", zegt de technisch directeur, die wel zijn kanttekeningen plaatst. "Maar hij moet niet af en toe spelen, maar echt wekelijks, niet zoals bij Ajax nu. Hij heeft wel wat tekortkomingen, bijvoorbeeld bij het drukzetten. Daar moet hij echt voor woorden gemotiveerd."

Feyenoord is geïnteresseerd in de diensten van de Braziliaan en daar kan Streuer zich in vinden, die het zonde vindt dat de aanvaller op de bank in Amsterdam vertoeft. "Hij is creatief, technisch vaardig, kan goed koppen en is snel. Maar ik vind Dessers ook een goede spits", zegt Streuer over de publiekslieveling van Feyenoord, waarvan nog niet zeker is of hij in Rotterdam kan blijven. "Iedere spits heeft zijn tekortkomingen. Voor Danilo geldt: als hij elke week speelt, dan maakt hij twintig goals", besluit Streuer. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!