Nieuws

Tweede periode Mulder bij Heerenveen eindigt: 'Moesten nu een andere keuze maken'

Tweede periode Mulder bij Heerenveen eindigt: 'Moesten nu een andere keuze maken'

04-05-2022 11:04

Aan de tweede periode van Erwin Mulder bij sc Heerenveen komt na afloop van dit seizoen een einde. Dat heeft de Friese club via de officiële kanalen laten weten.

Tussen 2015 en 2017 stond Mulder al eerder onder contract bij de Eredivisionist. Na een verblijf van drie jaar bij Swansea City koos hij voor een terugkeer bij sc Heerenveen. Hij tekende vervolgens een contract voor twee jaar bij de club waar hij eerder al onder de lat stond.

De club verlengt de aflopende verbintenis van de voormalig Feyenoord-doelman niet. "Erwin heeft het hier de afgelopen twee seizoenen goed gedaan en zich na een vervelende blessure weer knap in het elftal geknokt", vertelt technisch manager Ferry Haan op de clubsite.

Ondanks de tevredenheid over zijn functioneren, gaat Heerenveen niet met de goalie verder. "Echter met de blik op de toekomst vonden wij dat we nu een andere keuze moesten maken. Er staan nog minimaal drie wedstrijden op het programma. Wij vertrouwen erop het seizoen samen goed af te sluiten en wensen Erwin uiteraard een mooie vervolgstap in zijn carrière", aldus Haan.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!