Nieuws

Daily Mirror: Ten Hag gaat in cruciale weken in gesprek met United-spelers

Daily Mirror: Ten Hag gaat in cruciale weken in gesprek met United-spelers

26-04-2022 18:29 Laatste update: 18:31

Erik ten Hag gaat de komende weken gesprekken inplannen met de spelers van Manchester United. Ajax heeft nog een aantal cruciale duels op het programma staan, maar de Nederlandse oefenmeester wil zich alvast zo goed mogelijk voorbereiden op zijn nieuwe baan in Engeland.

Dat meldt Daily Mirror. Volgens de Britse tabloid wil Ten Hag de komende weken via videogesprekken kennismaken met zijn nieuwe spelers. Ondanks dat Ajax op 15 mei zijn laatste competitiewedstrijd speelt, lijkt het dat de gesprekken niet kunnen wachten tot na het seizoen. De oefenmeester van Ajax treedt in juni officieel in dienst bij Manchester United. Ten Hag zal met ieder selectielid, inclusief spelers met een aflopend contract, in de komende drie weken een Zoom-meeting inplannen.

Ajax speelt nog vier competitiewedstrijden in de Eredivisie. Met slechts vier punten voorsprong en een matige vorm, zullen de komende weken cruciaal worden voor de Amsterdammers. Ajax neemt het komende zaterdag om 18.45 in de Johan Cruijff Arena op tegen PEC Zwolle. Titelconcurrent PSV speelt zondag in eigen huis de derby tegen Willem II.