Nieuws

Napoli komt met statement en verregaande maatregel na beroerde reeks

Napoli komt met statement en verregaande maatregel na beroerde reeks

25-04-2022 13:26

Door de belabberde resultaten van de afgelopen weken is de Scudetto uit het zicht verdwenen voor SSC Napoli. In een ultieme poging het tij te keren hebben de beleidsbepalers van de Italiaanse topclub de selectie maatregelen opgelegd.

In de komende drie weken worden alle spelers van Napoli verplicht 's avonds te dineren op de club, zo blijkt uit een persbericht van de huidige nummer drie van de Serie A. In de laatste drie duels wist trainer Luciano Spalletti slechts één schamel puntje met zijn mannen bijeen te sprokkelen, waardoor de achterstand op koploper AC Milan is gegroeid tot zeven punten.

'Op die manier moeten we weer maximaal gaan presteren, net als voor de winterstop', is te lezen in de verklaring. Het besluit moet ervoor zorgen dat 'kritieke kwesties, problemen, misverstanden en de kwaliteit van het voetbal' in de resterende vier wedstrijden weer naar acceptabel niveau wordt teruggebracht.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!