Nieuws

Sparta bevestigt: Fraser niet langer hoofdtrainer na onderling overleg

Sparta bevestigt: Fraser niet langer hoofdtrainer na onderling overleg

25-04-2022 06:52

Henk Fraser is zondagavond opgestapt als trainer van Sparta. De Rotterdammers hebben het nieuws via de officiële kanalen bevestigd. De oefenmeester besloot op te stappen naar aanleiding van een meningsverschil.

Via een statement op de clubsite geeft Sparta opheldering over de gang van zaken. 'Sparta Rotterdam heeft vandaag Aleksandar Rankovic op non-actief gesteld. De club is van mening dat er een andere dynamiek moest komen binnen de technische staf van de Kasteelclub. Deze beslissing heeft Henk Fraser doen besluiten om in onderling overleg plaats te maken voor een trainerswissel.'

Uit het persbericht blijkt dat Nourdin Boukhari voorlopig de scepter zwaait op Het Kasteel. Naar verluidt kijkt de club uit Spangen of het mogelijk is om Maurice Steijn, die eigenlijk deze zomer aan zijn klus in Rotterdam zou beginnen, eerder voor de groep te krijgen.

Onvrede onder spelers
Zondagavond werd het nieuws al besproken in Studio Voetbal. "De eerste reacties van de spelersgroep zijn dat ze er gigantisch van balen en het er niet mee eens zijn dat hij weg is", stelt Voetbal International-hoofdredacteur Freek Jansen onder meer.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!