Feyenoord in de 96ste minuut langs FC Utrecht dankzij matchwinner Sinisterra

24-04-2022 16:38 Laatste update: 16:48

Feyenoord heeft in de eigen Kuip met 2-1 gewonnen van FC Utrecht. De Rotterdammers leken lang op weg naar een gelijkspel, maar Luis Sinisterra zorgde diep in blessuretijd alsnog voor de winnende treffer.

Feyenoord verscheen voor het eerst aan de aftrap met Bryan Linssen én Cyriel Dessers. Laatstgenoemde kreeg al snel de eerste grote kans van de wedstrijd. Het bleek ook een van de weinige kansen in de eerste helft. Beide ploegen konden niet het verschil maken en gingen rusten met een 0-0 tussenstand.

Vlak na rust was het wel raak. Mike Van der Hoorn kopte de bal achter zijn eigen doelman en bracht Feyenoord op 1-0. Doelman Fabian de Keijzer voorkwam dat Feyenoord na de openingstreffer meteen de wedstrijd besliste. De goalie redde knap op schoten van Luis Sinisterra en Orkun Kökcü. De bezoekers kwamen in de 64ste minuut op gelijke hoogte via Sander van de Streek. De middenvelder tikte binnen na een goede actie van Othman Boussaid. Lang leken beide poegen af te stevenen op een gelijkspel, maar in de 96ste minuut schoot Sinisterra raak waardoor het elftal van Arne Slot de punten in Rotterdam houdt.