Nieuws

Krankzinnige bedragen voor Haaland: 'Gaan wij ons niet in mengen'

Krankzinnige bedragen voor Haaland: 'Gaan wij ons niet in mengen'

09-04-2022 09:28 Laatste update: 09:59

Erling Haaland geniet veel interesse, maar zal niet naar Liverpool verkassen. Manager Jürgen Klopp knippert met zijn ogen wanneer hij van de bedragen voor de Noorse spits hoort. Het totale prijskaartje voor Haaland kan al snel oplopen tot 350 miljoen.

Borussia Dortmund wil minimaal 75 miljoen euro ontvangen voor Haaland, die dit in zijn contract heeft laten opnemen. Verder moet de spits naar verluidt 25 miljoen euro per jaar gaan verdienen, netto. Een vijfjarig contract voor Haaland betekent zo'n 25 miljoen euro aan salaris. Ook komt daar nog comissie van zaakwaarnemer Mino Raiolia bij.

Klopp zal hier niet aan toegeven. "Die kant gaan wij niet op. De bedragen die worden genoemd zijn krankzinnig, daar willen wij niets mee te maken hebben. Geen kans, dat wil ik echt niet. Het is helemaal niet leuk meer", zegt Klopp in gesprek met BILD.

Dat Haaland een stap gaat maken, lijkt vrijwel zeker. De Spaanse grootmachen Real Madrid en FC Barcelona zouden strijden om de handtekening van de spits, maar ook Manchester City zou goede papieren hebben om de spits in te lijven.