Nieuws

'Kan me niet voorstellen dat Groningen hem voor minder dan vier miljoen laat gaan'

'Kan me niet voorstellen dat Groningen hem voor minder dan vier miljoen laat gaan'

28-03-2022 12:56

In de Feyenoord Podcast van RTV Rijmond wordt de mogelijke komst van Jörgen Strand Larsen naar de Stadionclub besproken. Volgens Feyenoord-watcher Sinclair Bischop wordt wordt het lastig om de FC Groningen-spits aan te trekken.

Naar verluidt houden de Rotterdammer al enige tijd de verrichten van de Noorse aanvaller in de gaten. "Dat Feyenoord Strand Larsen volgt, oké, maar het is niet zo dat de kans groot is dat hij de nieuwe spits van Feyenoord wordt", vertelt Bischop.

Volgens de verslaggever is Larsen niet de enige naam die bij Feyenoord valt. "Er staan veel spelers op de lijst, want Feyenoord moet doorschakelen. Maar Cyriel Dessers kost vier miljoen, ik kan me niet voorstellen dat FC Groningen Strand Larsen voor minder laat gaan. Zij zeggen niet: ga maar voor 2 miljoen euro naar de Kuip", vervolgt hij.

Op basis van bronnen stelt Sinclair dat Larsen lang als 'lui' betiteld werd in Groningen. "Maar hij scoort makkelijk en er zit rek in", aldus de RTV Rijmond-watcher. Dit seizoen was de 21-jarige spits in 26 Eredivisie-wedstrijden goed voor elf treffers namens de Trots van het Noorden.