Nieuws

Cojocaru over Feyenoord-overstap: 'Ik leg de lat ieder jaar weer hoger'

Cojocaru over Feyenoord-overstap: 'Ik leg de lat ieder jaar weer hoger'

18-03-2022 19:04 Laatste update: 19:04

Valentin Cojocaru is blij dat hij deel mag uitmaken van de Feyenoord-selectie. De 26-jarige sluitpost uit Roemenië kwam in beeld bij de Rotterdammers, nadat de club te horen kreeg dat Oranje-international Justin Bijlow tot de rest van het seizoen uitgeschakeld zal zijn.

"Feyenoord is een geweldige club met mooie doelstellingen", vertelt Cojocaru tegenover de camera van Feyenoord TV. "Ik ben erg blij om hier deel van uit te mogen maken. De club heeft een rijke historie en veel prijzen gewonnen. Ze willen ieder jaar meedoen voor de prijzen en hoog eindigen in de competitie. En dat geldt ook voor de Europese toernooien."

Cojocaru komt over van SK Dnipro-1. Hij is van mening dat Feyenoord een perfecte vervolgstap is voor hem. "Ik leg de lat ieder jaar weer hoger. Afgelopen jaar heb ik het goed gedaan. Ik denk dat dit een goede stap is voor mij."

De kersverse aanwinst van Feyenoord vindt het lastig om te vertellen wat voor soort keeper hij is. "Maar ik ben een keeper met goede technische vaardigheden en ik wil de ploeg zoveel mogelijk van dienst zijn."