Reactie

Letsch in zak en as na late goal in Rome: 'Nu overheerst de teleurstelling'

Letsch in zak en as na late goal in Rome: 'Nu overheerst de teleurstelling'

18-03-2022 07:40 Laatste update: 07:58

Vitesse heeft donderdagavond op brute wijze afscheid moeten nemen van de Conference League. Trainer Thomas Letsch is teleurgesteld en vindt het nog te vroeg om terug te blikken op het Europese seizoen van de Arnhemmers.

Door een kopbal in de laatse minuut van Tammy Abraham, die donderdag te horen kreeg weer bij de Engelse selectie te zitten, werd Vitesse uit het toernooi geknikkerd. "Misschien kan ik overmorgen een keer terugblikken op wat we allemaal gedaan hebben in Europa", zegt Letsch tegenover ESPN. "Nu overheerst de teleurstelling. Als ik naar de wedstrijd kijk, had het hier niet hoeven stoppen voor ons."

De Duitse trainer denkt dat er meer in had gezeten voor zijn ploeg. "Je doelt op die kans van Adrian Grbic op 0-2? Ja, dat was geen kleine kans. Die had erin gemoeten, omdat je tegen dit team weinig van dat soort kansen krijgt. Nu staan we hier en ben ik heel erg teleurgesteld omdat ons avontuur erop zit."

Vitesse zal zich snel moeten herpakken en heeft niet lang om te treuren. Zondagmiddag wacht RKC in het eigen Gelredome. Eerder dit seizoen wonnen de Arnhemmers met 1-2 in Waalwijk.