Nieuws

Van de Beek blijft indruk maken bij Everton: 'Hij tilt niveau trainingen omhoog'

Van de Beek blijft indruk maken bij Everton: 'Hij tilt niveau trainingen omhoog'

15-02-2022 11:10 Laatste update: 13:15

Donny van de Beek maakt indruk tijdens zijn wittebroodsweken bij Everton. Zijn basisdebuut tegen Leeds United was een succes. Volgens Rio Ferdinand zijn ze binnenskamers bij The Toffees laaiend enthousiast over de verrichtingen van de Nederlander.

De middenvelder kwam in de winterse transferperiode op huurbasis over van Manchester United. Hij wordt voor de rest van het seizoen gehuurd en in de overeenkomst is geen optie tot koop opgenomen. "Ik heb met een paar mensen gesproken en ze zeiden dat hij het niveau op de trainingen meteen omhoog heeft getild", reageert Rio Ferdinand in zijn eigen podcast FIVE.

Volgens de voormalige stopper waren ze bij Everton intern verbaasd dat Van de Beek niet uit is gegroeid tot basisspeler bij Manchester United. "Ze moeten wel ongelooflijk goed zijn bij Manchester United als hij geen basisplaats kan veroveren", vertelt Ferdinand op basis van 'bronnen' over de reactie bij The Toffees. Diverse Engelse media waren eveneens lovend over de bijdrage van de oud-Ajacied tijdens zijn debuut. Eerder stak manager Frank Lampard al de loftrompet over Maradonny.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!