Nieuws

Oud-PSV'er complimenteus na pak slaag: 'Je ziet amper verschil in kwaliteit'

Oud-PSV'er complimenteus na pak slaag: 'Je ziet amper verschil in kwaliteit'

6 november - 08:00

Jetro Willems was erg te spreken over zijn oude ploeg na de 0-6 nederlaag die hij leed met Heracles Almelo. Vooral de wissels maakte indruk op de verdediger. Zelf speelde Willems van 2011 tot 2017 voor de Eindhovenaren. 

"Ze staan niet voor niks eerste en hun bank is ontzettend sterk", zei Willems die zelf ook op de bank startte. Zelf viel hij in de 76ste minuut in. "Je ziet amper verschil in kwaliteit als ze wisselen. Ik denk dat dat ook een deel van hun kracht verklaart."

Het was de eerste keer dat hij tegen PSV speelde. Na zijn vertrek speelde Willems bij Newcastle United, Eintracht Frankfurt en Greuther Fürth. Ook vorig seizoen toen hij onder contract stond bij FC Groningen kwam het niet tot een ontmoeting. Het was mooi om een keer tegen PSV te spelen. Ik ben jaren in Eindhoven geweest en heb de mogelijkheid gekregen om door te breken. Ook daarom volg ik PSV nog altijd overal."

PSV is nog altijd foutloos in de competitie. Als ervaringsdeskundige weet Willems echter dat het PSV zich nog echt moet bewijzen. "Ze zijn echt sterk, maar het gaat in een kampioensrace om volhouden. Dat moeten ze nog bewijzen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!