Nieuws

Newcastle United heeft nog niks gehoord over ingaan gokschorsing Tonali

Newcastle United heeft nog niks gehoord over ingaan gokschorsing Tonali

27-10-2023 11:42

Newcastle United-trainer Eddie Howe noemt de kans groot dat hij dit weekend nog een beroep kan doen op Sandro Tonali. De middenvelder moet een tien maanden lange schorsing uitzitten, na een gokschandaal. Alleen is nog niet bekend vanaf welk moment de straf ingaat.

In de persconferentie voorafgaande van de wedstrijd tegen Wolves ging Howe in op de situatie rond zijn middenvelder. "We hebben het nieuws en de verklaring gehoord, maar we hebben op dit moment nog niets van de Italiaanse autoriteiten ontvangen", onthuld de oefenmeester. De kans is dus aanwezig dat Howe komende zaterdag nog een beroep op Tonali kan doen. "Ik denk dat de kans wederom groot is dat hij weer beschikbaar voor ons is. Ik denk nog steeds dat er nog een aantal dingen moeten gebeuren voordat de schorsing wordt opgelegd. Het is dus even afwachten", vervolgt de trainer.

Afgelopen woensdag maakte Tonali ook nog 'gewoon' als invaller minuten tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Borussia Dortmund, die uiteindelijk met 0-1 verloren ging. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!