Nieuws

Dit zijn de ratings van de PSV-spelers in de nieuwe game EA Sports FC24!

Dit zijn de ratings van de PSV-spelers in de nieuwe game EA Sports FC24!

27 september - 23:39

Op vrijdag 29 september is de nieuwe EA Sports FC24-game te verkrijgen in de winkels. De opvolger van de voormalige FIFA-spellen draait uiteraard om de ratings van alle internationale spelers, zo ook die van de Eredivisie. Hoe zien de beoordelingen van PSV eruit? VoetbalNieuws zette ze voor je op een rijtje.

Ibrahim Sangaré zou, wanneer hij bij PSV bleef, de speler zijn met de hoogste rating: 81. De Ivoriaan maakte afgelopen zomer op de laatste dag van de transferwindow echter de overstap naar Nottingham Forest. Dat was net iets te laat voor makers van EA om hem nog voor de release van het spel aan dat team toe te voegen. De nummer twee in de lijst wordt gedeeld door Walter Benítez en Luuk de Jong, allebei met 79 algemeen.

Reservedoelman Kjell Peersman staat met een rating van 61 onderaan de lijst bij PSV. Ook de inmiddels vertrokken Anwar El Ghazi staat in het spel nog bij PSV onder contract.

Ratings spelers PSV in EA Sports FC24

Keepers: Walter Benítez (79), Joël Drommel (73), Kjell Peersman (61)

Verdedigers: Patrick van Aanholt (76), Sergiño Dest (76), Jordan Teze (76), Olivier Boscagli (76), André Ramalho (75), Armando Obispo (74), Shurandy Sambo (69), Fredrik Oppegård (65)

Middenvelders: Joey Veerman (78), Mauro Júnior (75), Jerdy Schouten (75), Malik Tillman (74), Guus Til (74), Ismael Saibari (70)

Aanvallers: Luuk de Jong (79), Noa Lang (78), Anwar El Ghazi (75), Johan Bakayoko (75), Yorbe Vertessen (72), Ricardo Pepi (71)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!