Nieuws

Marsman maakt tijdelijk overstap naar San Antonio, transfervrij per 1 januari

Marsman maakt tijdelijk overstap naar San Antonio, transfervrij per 1 januari

14 september - 18:04

Nick Marsman maakt de overstap naar San Antonio FC. Dat laat de club weten op de officiële kanalen. De 32-jarige doelman wordt door Inter Miami verhuurd aan de kampioen van de USL Championship. 

Door een speciale regel kon de transfer nog voor 15 september afgerond worden. "Hij is een professionele keeper die ervaring en leiderschap op hoog niveau met zich meebrengt. De toevoeging van Nick aan onze toch al sterke keeperseenheid toont onze ambitie om opnieuw kampioen te worden", aldus San Antonio-coach Alen Marcina op de website van de club.

Marsman tekende in 2021 bij Inter Miami, na een periode als tweede doelman bij Feyenoord. Bij subtopper San Antonio kan de keeper zich in de kijker spelen. De club staat momenteel tweede in de Western Conference van de USL Championship.

Marsman is vanaf 1 januari transfervrij. Zijn tijdelijke overstap naar San Antonio biedt hem de kans om alvast ritme op te doen en zichzelf in de etalage te zetten. In november eindigt het seizoen in de Amerikaanse competitie.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s