Transfernieuws

'Roemloos einde voor Lloris bij Spurs: clublegende niet ingeschreven voor PL'

'Roemloos einde voor Lloris bij Spurs: clublegende niet ingeschreven voor PL'

6 september - 17:16
1

Hugo Lloris lijkt zijn laatste wedstrijd voor Tottenham Hotspur te hebben gekeept. Volgens The Athletic hebben de Londenaren de Franse routinier niet opgenomen in de selectie voor de Premier League, die woensdag moet worden ingediend.

Tenzij er een ernstige blessure in het keepersgilde van Tottenham ontstaat, kan Lloris op zoek naar een nieuwe club. Dat zal dan pas in de winter moeten gebeuren, omdat de zomerse transfermarkt in Engeland reeds gesloten is. Een uitkomst zou een club in het Midden-Oosten of Turkije kunnen zijn. Daar is de window namelijk nog wel een aantal dagen geopend. Lloris werd onlangs nog in verband gebracht met een mogelijke overstap naar Lazio, maar zo ver kwam het uiteindelijk niet.

Zodoende komt er ogenschijnlijk een vrij eerloos einde aan de Tottenham-periode van de clublegende, die tussen 2012 en 2023 in totaal 444 wedstrijden keepte voor The Spurs. Met Guglielmo Vicario, Fraser Forster, Alfie Whitemann en Brandon Austin houdt trainer Ange Postecoglou nog vier doelmannen over in zijn selectie.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s