Breaking news

'Lorient sloot deur voor Van de Beek: Nederlander weigerde in gesprek te gaan'

'Lorient sloot deur voor Van de Beek: Nederlander weigerde in gesprek te gaan'

03-09-2023 12:13 Laatste update: 12:33

FC Lorient heeft een mogelijke huurdeal van Donny van de Beek afgeslagen door het gedrag van de Nederlander en zijn entourage. De middenvelder stond lange tijd niet te springen om een transfer waarna de Fransen de stekker uit de deal trokken.

Met dat nieuws komt L'Equipe op de proppen. Lorient was midden augustus al akkoord met United over een huurdeal voor Van de Beek. Ondanks dat United de Nederlander liever zag vetrekken, kwam een deal dus nooit van de grond. De voormalig Ajacied weigerde in gesprek te gaan met Lorient waardoor de deal op klappen kwam te staan. Toen de tijd begon te dringen en andere clubs uit bleven nam de entourage van Van de Beek wel contact op, maar door het eerdere gedrag besloot Lorient de deur te sluiten.

Van de Beek maakte uiteindelijk geen transfer en is nog steeds speler van United. Zijn carrière bij de club zit op een dood spoor waardoor hij weinig aanspraak lijkt te maken op speelminuten voor de club. De transfermarkt in de meeste landen is gesloten, maar onder andere clubs uit Turkije, België en Saudi-Arabië kunnen nog spelers halen.